Általános Szerződési Feltételek

Mi történik, miután elküldöd számomra üzenetedet

a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy közvetlenül az info[kukac]gemmastudio.hu email címre?

1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot. Felteszek néhány kérdést, kapsz kitöltésre egy igényfelmérő űrlapot (Brief), majd annak kiértékelése után elkészítem és elküldöm neked az árajánlatot és a szerződést.

 

Szolgáltatások megrendelése, számlázás

Az árajánlat elfogadása és a szerződés aláírása (vagyis megrendelés) esetén kiállítok és elküldök neked egy díjbekérőt

  • design, grafikai, webdesign munkák és weboldalkészítés esetén 40% előlegről (projektdíjas)
  • Weboldal karbantartás esetén annak díjáról, mely 6 havi ciklusokban előre fizetendő.

A díjbekérő kiegyenlítése után elkészítem és elküldöm a számlát, annak kiegyenlítése után elkezdem a munkát.

Tájékoztatlak, hogy ügyfeleim részére elektronikusan állítom ki a számlákat. Jelen ÁSZF értelmében jövőbeni megrendeléseddel tudomásul veszed, hogy az általam kibocsátott számlákat email útján kapod meg.

A számla kiegyenlítése kizárólag bankkártyával lehetséges az elektronikus számlában lévő linkre kattintva, PayPal-on keresztül. A számla kiegyenlítéséhez PayPal regisztráció és fiók nem szükséges.

 

Elállási  jog

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján jön létre, melynek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted az info[kukac]gemmastudio.hu email címen.

Amennyiben élsz elállási jogoddal de a munkát már megkezdtem, a megkezdett munka óradíja a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 26.§ (1) bekezdése alapján levonásra kerül a visszatérítendő összegből, az alábbi összegek figyelembevételével

  • Grafikusi, webdesign, weboldalkészítés, karbantartas óradíja: 12.000,-/óra
  • Szövegírás, tartalommarketing, weboldal kezelés, blogkezelés, online marketing óradíja: 8.000,-/óra
  • Közösségi média menedzsment óradíja: 4.000,-/óra.

A kapcsolati űrlap kitöltésekor, valamint esetleges megrendelést követően a szerződésben megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan és biztonságosan kezelem.

A részletes Adatkezelési tájékoztatót ide kattintva tekintheted meg.

 

Impresszum

Az oldal tulajdonosa: Gemma Web Design Studio

Felelős kapcsolattartó: Schermann Andrea

Szolgáltató székhelye / levelezési címe: Cordovero str 1/8. Tel Aviv, Izrael 667834

Nyilvántartási száma: 33774387 6

Telefon, SMS, WhatsApp: +36 70 742 7113

E-mail cím: info[kukac]gemmastudio.hu

Weboldal: https://gemmastudio.hu

 

Az információk tulajdonjoga

Tájékoztatunk, hogy a Gemma Web Design Studio Általános Szerződési Feltételei szerint ezen oldalra való kattintással elfogadod és tudomásul veszed, hogy a weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

Kijelentjük, hogy a Gemma Web Design Studio vállakozás birtokolja az oldalainkon látható információkat. A Gemma Web Design Studio oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és a magyar törvények védik.

Az oldalról bármilyen tartalmat másolni, más oldalon felhasználni, árusítani, bármilyen formában megváltoztatni, ismételten megjelentetni kizárólag a tulajdonos Gemma Web Design Studio, Schermann Andrea írásos engedélyével lehet, ellenkező esetben a hatályos jogszabályok alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, ezzel egy időben a jogosulatlan felhasználás első napjával kezdődően a felhasználás napidíját és annak napi kamatát felszámoljuk és kiszámlázzuk. A napidíj mértéke 25 Euró/nap minden jogsértés esetén.