Branding és Pozicionálás Tanácsadás

Mi ez?

A Branding és Pozícionálás Tanácsadást azért hoztam létre, mert felismertem hogy sok vállalkozó nehezen tudja megfogalmazni mit szeretne elérni a személyes vagy céges márkaépítéssel, meghatároznia azt hogy milyen képet szeretne magáról közvetíteni a piaca felé.

Nehezükre esik a pozicionálás során meghatározniuk saját erősségeiket (és gyengeségeiket).

Pedig a pozicionálás és a márkaépítés alapja is az, hogy első körben meg kell tudnunk határozni erősségeinket és miben vagyunk mi mások mint a piacunk többi résztvevője, a versenytársaink. Ezeket az erősségeket és különbözőségeket kell azután erősítenünk az arculatunkkal és a céges kommunikációnkkal egyaránt.

Még egy “egyszerű” logótervezés felmérő kérdőívében is az egyik legfontosabb kérdés ez: “Miért Téged válasszanak? Miben vagy egyedi/más/jobb mint a versenytársaid?”

Miben tud neked segíteni a Branding és Pozícionálás Tanácsadás?

Neked is problémát jelent pozicionálnod magadat, a vállalkozásodat? Nehéz megfogalmaznod milyen logót, céges arculatot, weboldalt szeretnél, mi illene hozzád, mi segítené a vállalkozásod növekedését?

Ne aggódj, ez természetes, hiszen senki sem született úgy, hogy azonnal tisztában van mindezekkel. Azonban fontos tudnod: ha szeretnél sikeres és jövedelmező vállalkozást felépíteni, több ügyfelet, több vevőt, több bevételt szerezni, mégis csak meg kell ezeknek is lennie. Nem kell feltétlenül egyedül megküzdened ezzel a feladattal, a Branding és Pozícionálás Tanácsadás keretei között tudok Neked segíteni  ebben.

Mi történik a Branding és Pozícionálás Tanácsadáson?

Beszélgetünk, sokat. Kérdezek, válaszolsz. Ha nem tudsz válaszolni, az is jelzésértékű, informatív. Apránként kibogarásszuk mik a te természetes erősségeid amire tudsz majd alapozni.

Talán érdekel téged, milyen tapasztalataim vannak, amiket felhasználok a munkámban

Nos, több mint 10 éve érdeklődöm a felhasználói felületek létrehozása, a webes arculat,a weboldakészítés, a marketing és a vállalkozásépités iránt, folyamatosan követem nyomon a trendeket, képzem magam.

18 éve foglalkozom coachinggal és személyiség-elemzéssel, az itt szerzett tapasztalataimat és ráhangolódási képességemet kamatoztatom akkor amikor együtt dolgozunk a Branding és Pozícionálás Tanácsadáson.

A Branding és Pozícionálás Tanácsadást kizárólag a Vevőszerző Weboldalt vagy az Arculati Csomagot  megrendelő ügyfeleim vehetik igénybe.

A számukra 2 órás tanácsadás 30.000 Forint értékben ajándékként igénybe vehető.

Ajánlott cikk: Marketing kommunikáció: mi a márkád üzenete?

Most 2 óra ajándék Branding és Pozicionálás Tanácsadás minden Vevőszerző Weboldal mellé

30.000 forint értékben, hogy Te is egyedi lehess!