A Gemma Studio-ról

Schermann Andrea arculattervező, web designer

Schermann Andrea

arculattervező, web designer

Több mint 10 éve érdeklődöm a felhasználói felületek létrehozása, a webes arculat, a weboldal készítés, a marketing és a vállalkozásfejlesztés iránt. Folyamatosan követem a trendeket, képezem magam. Segítek Neked több vevőhöz jutni a piacodon. 

Miben tudok segíteni Neked?

Eddigi szakmai tapasztalataimat ötvözve tudok segíteni Neked, vállalkozásodnak több vevőhöz jutni, nagyobb ismertséget szerezni a piacodon, egy erősebb személyes vagy céges márkát kialakítani.

Miért tudok Neked segíteni céljaid elérésében?

Több mint 10 éve érdeklődöm a felhasználói felületek létrehozása, a webes arculat,a weboldakészítés, a marketing és a vállalkozásépités iránt. Folyamatosan követem a trendeket, képezem magam. Ezeken túl 18 éve foglalkozom coachinggal és személyiségelemzéssel, itt a szakmaiságon túl kialakult egy erős ráhangolódási képességem is a hozzám forduló emberre.

Milyen eszközökkel tudok segíteni Neked?

Könnyen kezelhető, gyors, biztonságos, tovább fejleszthető vevőszerző céges weboldalt vagy blogot szeretnél? Ebben az esetben weboldaltervezés és weboldalkészítés az, amiben segíthetlek.

Céges vagy személyes egyedi arculatodat, márkádat szeretnéd kialakítani, erősíteni, hogy kitűnj a piacod többi résztvevője, a konkurenseid közül, akkor arculattervezés, logótervezés, webes arculat kialakítása az, amiben segíthetlek.

Nehezedre esik a pozícionálás során reálisan meghatározni saját erősségeidet (és gyengeségeidet)?

Megértelek... ez sokszor nem könnyű. Pedig ez fontos, még egy "egyszerű” logótervezés felmérő kérdőívében is az egyik - ha nem a legfontosabb - kérdés ez:  “Miért Téged válasszanak? Miben vagy egyedi/más/jobb mint a versenytársaid?”,

Ha Veled is ez a helyzet akkor a Branding és Pozicionálás Tanácsadással tudok segíteni hogy vállalkozásod elkezdhessen szárnyalni.

2 óra Branding és Pozicionálás Tanácsadás 30.000 forint értékben most minden arculattervezés  vagy weboldakészítés mellé ajándékba! 

Miért pont én?

Miért lesz jó Neked az ha velem készítteted el weboldaladat, weboldaltervedet, céges arculatodat, logódat? Mit kaphatsz tőlem?

Támogatások, amelyeket kapsz tőlem az együttműködésünk folyamán

  • Tanácsot adok, javaslatok teszek a kívánt projekttel kapcsolatban, marketing szemlélettel
  • Nagyon fontosnak tartom a támogató odafigyelést, így minden esetben erre törekszem. A megrendelő számára sokszor nehéz lehet az, hogy át tudja adni az elképzeléseit, így az együttes munka során sokszor jól jön a ráhangolódás képessége
  • Arról is tájékoztatlak amikor NEM fog működni az amihez ragaszkodsz, akkor is ha ez esetleg nem tetszik Neked. Kérlek, amennyiben ezt nem tudod vállalni, ne keress meg; nem én vagyok a Te embered
  • Látványtervekkel segítek Neked, hogy könnyebben el tudd képzelni működés közben a majdani logódat, névjegyedet, levélpapírodat, mappádat, leendő weboldaladat, bármit

Garanciáim a Számodra

 

  • Figyelem-garancia

Közös projektünk kezdetétől a lezárásáig csak azzal foglalkozom, így biztosítom a teljes odafigyelésemet, ráhangolódásomat, hogy a legjobbat adhassam Neked.

  • Egyediség-garancia

Nem használok sablonmegoldásokat és letölthető anyagokat a tervezésben, így valóban Rád, a vállalkozásodra szabott lesz a végeredmény.

  • Könnyen használható honlap-garancia

WordPress alá készítek egyedi weboldalakat, így Te és munkatársaid is képesek lesztek azt szakember bevonása nélkül menedzselni, napra készen tartani, blogbejegyzést és képet feltölteni.

Hogyan dolgozom?

Csakis szerződéssel, előleggel. Mindkettőnknek jobb lesz így, hidd el. Nincs vita, nics rossz szájíz, tudjuk mihez tartsuk magunkat. Neked is biztonságos így, hiszen minden le van írva. Határidő, feltételek, kívánságok, minden.

Egy kis privátum

Nagyon élvezem a tervezési fázist, ötletelést, kézzel papírra skiccelést, legyen az weboldal terve, vagy logó, céges arculat. Nálam segíti a kreatív ötletek megszületését.

Nézd meg miket csinálok

Az alábbi gombra kattintva megnézheted a portfóliómat.

Kikkel szeretek együtt dolgozni?

Elsősorban olyan vállalkozókkal, akik növekedés-orientáltak. Tisztában vannak a céges vagy személyes arculatuk-márkájuk minőségének fontosságával. Képesek stratégiai döntéseket meghozni. Büszkék a saját témájukhoz való hozzáértésre. Tisztelik más szakértelmét. Etikus vállalkozók. Értéket akarnak teremteni. Szeretik amit csinálnak es azt maximalis erobedobassal vegzik. Törekednek a nyer-nyer hozzáállásra ügyfeleikkel, alkalmazottaikkal és partnereikkel. Képesek feladatokat kiszervezni. Képesek megosztani az információt. Már megégették magukat az ingyenes megoldásokkal. Tudják hogy a jó munkára időt és pénzt kell áldozni. Nekik az idő pénz. “Mindenki csinálja azt, amihez ért!” - ez a jelszavuk.

Ha magadra ismertél a fenti leírásban, akkor mindkettőnk számára gyümölcsöző lesz az együttműködésünk, keress meg bátran!

Ha szeretnél árajánlatot kérni, tanácsadásra jelentkezni vagy több információra van szükséged, az alábbi gombra kattintva tudsz nekem írni. 1 munkanapon belül válaszolok neked.

Szeretnél árajánlatot kérni, tanácsadásra jelentkezni vagy több információra van szükséged?

A gombra kattintva írhatsz nekem, én pedig 1 munkanapon belül válaszolok.